Művészek a látássérült gyermekekért

A “Szól a szív…” Alapítvány jótékonysági estjeit világhírű zeneművészek, Kossuth-díjas, Kiváló és Érdemes művészek, kamaraegyüttesek, kórusok, muzsikus egyesületek mind adományokkal, mind zenei odaadásukkal folyamatosan támogatták. Köszönet érte, hogy segítik alapítványunkat!

Művészek és koncertbeszámolók
Nádor terem Szól a szív...Alapítvány

Az aktuális fellépésekről szóló információkat és a régebbi koncertek beszámolóit a Hírek menüben vagy a Nádor terem hivatalos Facebook oldalán olvashatják.

(Fotó: Nádor terem hivatalos Facebook oldala.)

Nádor Terem – Hivatalos programok
Hírek – Beszámoló a koncertjeinkről
Támogatom az alapítvány munkáját

Érdi Tamás zongoraművész

Érdi Tamás zongoraművész, aki gyermek- és ifjúkorában is már játszott a Nádor terem színpadán, nagyszerű zenedarabokkal örvendezteti meg nagyszámú közönségét koncertről-koncertre.  Ahogy Szabó Magda írta róla: “Tamás ujjaival az Isten üzen”. Ezt az üzenetet hallhatjuk fáradhatatlan játékában.

Mága Zoltán hegedűművész

A nagylelkű hegedűművész adományozó gyermekeivel – Ifj. Mága Zoltánnal és Mága Jenniferrel – és barátjával – Nyári Károly dzsessz-zongoristával – együtt szabadidejét  áldozta arra, hogy segítse alapítványunk céljának elérését, a pihenő- és sportudvar kialakítását.

A közönség állandó vastapssal köszönte meg a hegedűművész és előadóművész társai előadását. Virtuóz játékával elbűvölte a jelenlévőket.

Mága Zoltán koncertje Szól a szív...Alapítvány
Mága Zoltán koncertje 2015 Szól a szív...Alapítvány

Ismerős Arcok zenekar

Az Ismerős Arcok együttes 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenében. A zenekar kiemelt feladatának tekinti, hogy a zene gyógyító ereje mellett pénzbeli adománnyal is segítsen a hátrányos helyzetű embereken és a rászorultakon.

Ismerős Arcok koncert 2021 Szól a szív...Alapítvány