Művészek a látássérült gyermekekért

A “Szól a szív…” Alapítvány jótékonysági estjeit világhírű zeneművészek, Kossuth-díjas, Kiváló és Érdemes művészek, kamaraegyüttesek, kórusok, muzsikus egyesületek mind adományokkal, mind zenei odaadásukkal folyamatosan támogatták. Köszönet érte, hogy segítik alapítványunkat!

Művészek és koncertbeszámolók
Nádor terem Szól a szív...Alapítvány

Az aktuális fellépésekről szóló információkat és a régebbi koncertek beszámolóit a Hírek menüben vagy a Nádor terem hivatalos Facebook oldalán olvashatják.

(Fotó: Nádor terem hivatalos Facebook oldala.)

Nádor Terem – Hivatalos programok
Hírek – Beszámoló a koncertjeinkről
Támogatom az alapítvány munkáját

Érdi Tamás, vak zongoraművész fellépése Magyarország Bécsi Nagykövetségén

Hatalmas megtiszteltetés érte alapítványunkat, amikor arról értesültünk, hogy Érdi Tamás, vak zongoraművész Magyarország Bécsi Nagykövetségén fellép egy jótékonysági gálavacsorán, A jótékonysági est bevételéből 3.375 euróval támogatják alapítványunkat a célból, hogy a Vakok Iskolájában zenét tanuló vak diákok zenei nevelését segítsék.
“A Wiener Staatsoper neves baritonistája, Clemens Unterreiner a szociális ügyeket támogató, elismert művészek közé tartozik Ausztriában. Az általa 2013-ban alapított „Hilfstöne (Segítő hangok) – Zene nehéz sorban élők számára” elnevezésű, jótékonysági egyesülettel szervezett nagykövetségünk közös jótékonysági gálavacsorát, amelynek keretében fellépett a Budapestről érkezett Érdi Tamás vak zongoraművész, Vörös Szilvia, a Wiener Staatsoper szólistája és Clemens Unterreiner, akiket Bonyhádi István, a Wiener Musikuniversität docense kísért. Az est bevételének egy részével a Hilfstöne egyesület a budapesti Vakok Iskolája diákjainak zenei nevelését támogatja majd.” (Az idézet és a képek Réka Érdi-Harmos facebook oldaláról átvéve)
Hálásan köszönjük Érdi Tamás zongoraművésznek, minden fellépőnek, adományozónak és szervezőnek a munkáját és a nagylelkű adományát.

Érdi Tamás zongoraművész

Érdi Tamás zongoraművész, aki gyermek- és ifjúkorában is már játszott a Nádor terem színpadán, nagyszerű zenedarabokkal örvendezteti meg nagyszámú közönségét koncertről-koncertre.  Ahogy Szabó Magda írta róla: “Tamás ujjaival az Isten üzen”. Ezt az üzenetet hallhatjuk fáradhatatlan játékában.

Mága Zoltán hegedűművész

A nagylelkű hegedűművész adományozó gyermekeivel – Ifj. Mága Zoltánnal és Mága Jenniferrel – és barátjával – Nyári Károly dzsessz-zongoristával – együtt szabadidejét  áldozta arra, hogy segítse alapítványunk céljának elérését, a pihenő- és sportudvar kialakítását.

A közönség állandó vastapssal köszönte meg a hegedűművész és előadóművész társai előadását. Virtuóz játékával elbűvölte a jelenlévőket.

Mága Zoltán koncertje Szól a szív...Alapítvány
Mága Zoltán koncertje 2015 Szól a szív...Alapítvány

Ismerős Arcok zenekar

Az Ismerős Arcok együttes 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenében. A zenekar kiemelt feladatának tekinti, hogy a zene gyógyító ereje mellett pénzbeli adománnyal is segítsen a hátrányos helyzetű embereken és a rászorultakon.

Ismerős Arcok koncert 2021 Szól a szív...Alapítvány