Különleges eseményre került sor az Ismerős Arcok jótékonysági koncertjén. A zenekar egyik kedves rajongója támogató jelenlétén túl felajánlott egy hangszert egy zenével foglalkozó látássérült fiatalnak. Zsolt, a megajándékozott fiatal, a koncertet megelőzően vette át nagy – nagy örömmel a zenekar által dedikált akusztikus gitárt Táncos Stevie-től és Póta Karesztől a Vasmacska Teraszon.

 

Ismerős Arcok koncert 2021 Szól a szív...Alapítvány

Hálás, szeretetteljes köszönetünk az Ismerős Arcok zenekar minden tagjának a csodás, lélekemelő dalokért. Köszönjük mindenkinek a támogatását, akik fontosnak érezték az alapítványunk céljainak megvalósítását a látássérült gyermekek érdekében.

Az Ismerős Arcok együttes 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenében. A zenekar kiemelt feladatának tekinti, hogy a zene gyógyító ereje mellett pénzbeli adománnyal is segítsen a hátrányos helyzetű embereken és a rászorultakon. Ezen a koncerten a zenekar a teljes jegybevételt a “Szól a szív…” Alapítványnak – a vak gyermekeket támogató alapítványnak – ajánlja fel. A bevételt az alapítvány kültéri mozgásfejlesztő eszközök vásárlására fordítja.

Helyszín: Budapest, Vasmacska Terasz – 1222 Budapest, Fékező u. 1.
Időpont: 2021. augusztus 26. 20 óra (kapunyitás 19 óra)
Jegyárak: elővételben a jegy.hu oldalán 3.000,- Ft, 
támogatói jegy 10.000,- Ft, a koncert napján és a helyszínen 3.500,- Ft.

Figyelem! A koncert védettségi igazolvánnyal látogatható. Ülőhelyeket korlátozott számban telefonon lehet foglalni a Vasmacska Terasz telefonszámán: 06-30/413 4334.

A koncert a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. támogatásával valósult meg.